0800 15 15

Zaštita osobnih podataka

Ovim Pravilima o zaštiti osobnih podataka (dalje u tekstu: “Pravila) tvrtka ŽANIN CENTAR d.o.o. vam želi pojasniti na koji način sakupljamo, obrađujemo i upravljamo vašim osobnim podacima.

U slučaju da želite više informacija u vezi vaših osobnih podataka koje sakupljamo, čuvamo I obrađujemo, kontaktirajte nas putem niže navedenih kontakt podataka:

Poslovno ime: ŽANIN CENTAR d.o.o.

Adresa: Dugo Selo, Dubrava 3

OIB: 23160232638

Email: info@zaninstanovi.hr

Voditelj obrade osobnih podataka za ovu stranicu je Ivica Ćurić, email adresa: info@zaninstanovi.hr

Voditelj obrade osobnih podataka upravlja svim procesima definiranja, sakupljanja i obrade osobnih podataka.

1. Na koji način i u kojim situacijama prikupljamo vaše osobne podatke?

Prilikom posjeta našoj internetskoj stranici Vaš uređaj i naš server razmjenjuju različite podatke, što je nužno za adekvatan prikaz internet stranice. Među tim podacima nalaze se i neki vaši osobni podaci. Određene podatke uz vašu privolu sakupljamo u svrhu prikaza naših oglasa u vašem pregledniku. Osim automatskog prikupljanja podataka, putem kontakt-formi sakupljamo osobne podatke sa svrhom isključivo da vas kontaktiramo, odgovorimo na vaše upite i sklopimo kupoprodajni ugovor s vama.

2. Koje podatke prikupljamo izravno od vas?

Uobičajene skupine podataka koje prikupljamo od posjetitelja naše web stranice putem kontakt-forme su: ime, prezime i e-mail adresa.

3. Koja su vaša prava definirana Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka?

Temeljem Opće uredbe o zaštiti podataka pripadaju vam sljedeća prava:

3.1. Pravo na pristup informacijama, ostvarenju prava i pravo prigovora kod nadležnog tijela

Ako imate pitanja u vezi internetske stranice ili ostvarivanja nekih od navedenih prava, molimo da se obratite našem voditelju obrade podataka putem e-mail adrese: info@zaninstanovi.hr

Osim voditelju obrade podataka tvrke ŽANIN CENTAR d.o.o., imate pravo i prigovora nadležnom tijelu, Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

4. Čuvanje vaših osobnih podataka

Osobne podatke sakupljamo u skladu sa Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka i čuvamo na način da su zaštićeni od pristupa neovlaštenih osobama.

5. Dijeljenje vaših osobnih podataka s trećim stranama

Tvrtka ŽANIN CENTAR d.o.o. nikad neće dijeliti vaše osobne podatke s trećim stranama. Iznimka su slučajevi opisani u ovim Pravilima. Softveri koje koristimo u svrhu upravljanja stranicom ili marketinškim procesima, zbog prirode svoje namjene moraju ili mogu imati pristup vašim osobnim podacima, ali samo na način koji ne ugrožava vašu privatnost i na način koji štiti vaše osobne podatke u skladu sa svim odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka.

6. Koliko dugo ŽANIN CENTAR d.o.o. čuva vaše osobne podatke

ŽANIN CENTAR d.o.o. Čuva vaše osobne podatke isključivo u periodu nužnom radi ispunjenja potrebnih namjena, kao što su funkcioniranje web stranice ili mogućnost da vam odgovorimo na upite putem kontakt-forme, odnosno kako bismo uspješno zaključili kupoprodajni proces.

7. Za koje svrhe se koriste vaši osobni podaci?

Tvrtka ŽANIN CENTAR d.o.o. koristi vaše osobne podatke kako bismo vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš upit, u svrhu boljeg oblikovanja vašeg marketinškog iskustva, u svrhu optimalnog funkcioniranja naše web stranice i u svrhu sklapanja i provedbe kupoprodajnih ugovora.

7.1. Kolačići

ŽANIN CENTAR d.o.o. koristi tzv. „kolačiće“. To su male tekstualne datoteke koje šaljemo na vaše računalo i kojima putem našeg servera kasnije imamo pristup. Pristup im je moguć isključivo kad posjetite našu internet stranicu ili otvorite email koji vam šaljemo. Kolačiće možete izbrisati u postavkama svog pretraživača. Kolačići mogu biti privremeni ili trajni. Oni omogućavaju da optimalno vidite našu web stranicu i da nam pokažu što vas zanima i na koji način koristite stranicu tako da je možemo optimizirati radi vašeg budućeg boljeg iskustva.

Kolačićima koji se čuvaju na vašem računalu možemo pristupiti onda kad vi posjetite našu internetsku stranicu ili otvorite elektroničku poštu koju pošaljemo. Kolačiće možete isključiti, ali to može imati negativan utjecaj na koristično iskustvo tijekom korištenja internet stranice.

Kontakt

Žanin stanovi su nova stambena zgrada u mirnom dijelu Dugog Sela odličnog omjera cijene i kvalitete

Design by: Mplus Agency back to top